Cereri si oferte de lemn si produse din lemn - Furnizori din industria lemnului - Cele mai utile informatii

Afacerilemn.ro > Companii > > ESENTZE SRL
30 Septembrie 2022
Autentificare utilizator
UtilizatorUtilizator
ParolaParola
nu aveti inca parola?
Cauta

ESENTZE SRL

ESENTZE SRL
Adresa: Cuied, Romania
Telefon: 0770704934
Fax: 004 0726953792
Contact: Sicoe Daniel (Comercial Manager)
Web: HTTP://ESENTZE.COM/RO/
Profil :
Producator
Distribuitor
Servicii
 Corespondenta comerciala se poate purta in limbile :
Romana, English
Produse : Cherestea, Parchet, Protectia Lemnului, Brichete si pelete rumegus, Frize si semifabricate, Pardoseala terase, Traverse, Dusumea
ESENTZE SRL

Ne-am inceput activitatea in domeniul infrastructurilor feroviare in anul 2005. De atunci, am crescut in mod constant, depasindu-ne limitele, cautand mereu sa fim deasupra competitiei si sa oferim clientilor nostri ceea ce au nevoie, cand au nevoie.
Suntem mereu focusati pe cerintele clientilor si dorim ca fiecare interactiune, fiecare produs, fiecare angajat sa reflecte viziunea companiei. Suntem pasionati si ne place sa punem lumea in miscare. Suntem Esentze.

MISIUNE & VALORI
Misiunea si viziunea noastra este sa conectam lumea oferind solutii pentru infrastructura de transport pe caile ferate. Dorim sa facem parte din aceasta infrastructura care uneste oameni si industrii din lumea intreaga, iar acest lucru nu se poate realiza fara un set de valori care sa ne determine sa mergem in fiecare zi mai departe.

Profesionalismul si pasiunea pentru ceea ce facem a stat intotdeauna la baza acestui business si rezultatele se vad in satisfactia clientilor Esentze. Perseverenta si promptitudinea sunt de asemenea valori cheie care ne-au insotit de la inceput si fara de care nu am fi ajuns astazi o companie cu deschidere internationala.

De aceea pastram standarde inalte de calitate pentru produsele noastre si imbunatatim in mod continuu serviciile pentru a putea oferi TRAVERSE DE INALTA CALITATE pentru clientii nostri in cantitatile dorite, fiind in acelasi timp eficienti si competitivi.
ESENTZE SRLESENTZE SRLESENTZE SRLESENTZE SRLESENTZE SRLESENTZE SRL
Produse
Traverse de cale fera..
Traverse de cale ferata din stejar..

[Detalii]
Traverse de cale ferata din stejar
Trimite mesaj acestei companii
Mesajul dvs (va rugam sa trimiteti mesaje numai de tip text; mesajele in cod html vor fi blocate)
Trimite mesajul

contact ESENTZE SRL contact ESENTZE SRL