Cereri si oferte de lemn si produse din lemn - Furnizori din industria lemnului - Cele mai utile informatii

Afacerilemn.ro > Cereri-Oferte > Id 530854
Cereri-Oferte Cereri-Oferte

22 Septembrie 2023
Autentificare utilizator
Utilizator
Parola
nu aveti inca parola?
diverse 530854
Vanzare

Vindem cazane automatizate eta

ID 530854
Firma noastra importa si comercializeaza cazane automatizate ETA - pe tocatura de lemn si pe peleti, cu capacitate intre 20 – 500 kW.
ETA este specializata in producerea aparatelor de incalzire cu biomasa, adica a cazanelor pe baza de lemn, peleti si tocatura de lemn. Cele mai moderne tehnologii combinate cu resursele de energie regenerabile. Cazanul pe tocatura de lemn ETA este echipat cu un sistem de control pentru intregul sistem de incalzire.
Usor de controlat de oriunde: Indiferent daca doriti sa cresteti temperatura sau sa o reduceti, sau sa modificati timpul pentru setarea de noapte sau daca doriti sa treceti in modul ecologic pe durata vacantei, veti face setarile fara a fi necesar manualul de utilizare.
Daca cazanul dvs. de incalzire este conectat la internet, puteti vedea si schimba toate setarile de incalzire de la telefonul mobil, de la tableta sau de la PC. Deci tineti intotdeauna o mana pe sistemul dvs. de incalzire, oriunde va aflati.

Cu ajutorul sondei lambda, raportul de amestec al combustibilului si al oxigenului este prefect coordonat, astfel incat chiar si in cazul peletilor de calitate diferita sa se obtina intotdeauna cea mai buna eficienta posibila. Aerul necesar pentru ardere este aspirat conform informatiilor primite de la sonda lambda si este dirijat spre clapetele de aer primar si secundar in camera de combustie exact acolo unde este necesar. Astfel, alimentare cu aer poate fi reglata perfect in functie de tipul de combustibil.

Curatenia este de eficienta maxima: in sistemele ETA, camera de combustie si schimbatorul de caldura sunt curatate automat in acelasi timp. Acest lucru creste eficienta si minimalizeaza efortul de intretinere al cazanului. Doar cutia cenusar trebuie golita uneori. Deoarece melcul cenusar este de aproximativ aceeasi dimensiune ca melcul transportor, corpurile straine precum pietrele sau cuiele din cenusa nu prezinta nici o problema.

Dispozitivele ETA se caracterizeaza prin cea mai inalta calitate. Acestea contin sisteme brevetate dezvoltate in Austria. intregul proces de asamblare are loc in Hausruckviertal, Austria.
Cantitate UM Conditia de livrare
----- m3 -
Pret unitar Moneda Frecventa livrarii
-----1 EURO -----
Vindem cazane automatizate eta Vindem cazane automatizate eta
Data Publicare 2023-09-19
Data Expirare 2023-11-30Date de contact ale companiei Imagini
Vindem cazane automatizate eta Vindem cazane automatizate eta
Firma
Tara
Romania
Judet
HARGHITA
Persoana de contact
VERESS SZILARD
Telefon
004 0752 576 051
Fax
---------
Web Site
 Corespondenta comerciala se poate purta in limbile :
Romana - Magyar -
Trimite mesaj acestei companii
Mesajul dvs (va rugam sa trimiteti mesaje numai de tip text; mesajele in cod html vor fi blocate)
Trimite mesajul
Localizare pe harta

SANSIMION%2CHARGHITA%2CRomania

Acest mesaj poate fi consultat si in limbile:
   - Vindem cazane automatizate ETA
   - Automatikus kazanok ela
safe trade
contact DATKORA SRL contact DATKORA SRL